De Arbo & Veiligheid Special

Eisma Businessmedia bv, uitgever van 17 vakbladen, publiceert vanaf oktober tot en met december 2009 een speciale uitgave op het gebied van Arbo & Veiligheid. Met een totaal bereik van ruim 80.000 lezers, is dit de grootste Arbo & Veiligheid special van Nederland.

De Arbo & Veiligheid special zal worden verspreid onder de abonnees van meerdere vakbladen, verdeeld over de sectoren: bouw & industrie en agri-business.

Verder zal de special ook als ePaper op de diverse websites minimaal een half jaar te lezen zijn met de mogelijkheid van een rechtstreekse link naar uw site (of aanmeldformulier). Bereik van de sites is momenteel ruim 20.000 bezoekers per maand.

Qua opzet is de Arbo & Veiligheidsspecial vergelijkbaar met de Werving & Selectie special.

Advertentiemogelijkheden

Klik hier