Eisma Media Groep is voornemens groot pakket vakbladen over te nemen van Reed Business

Vandaag heeft Eisma Media Groep te Leeuwarden aangekondigd dat zij voornemens zijn om 16 uitgeefactiviteiten over te nemen van Reed Business Doetinchem.

Het gaat om de volgende uitgeefactiviteiten: Bouwwereld, Aannemer, Schildersvakkrant, Zzp-er in de bouw, Bouwproducten.nl, Installatie, Sanitair Design, Paardenkrant, Bit, Hengstenboek, Horses.nl, TTM, Bestelauto, Het Schaap, Piloot & Vliegtuig en Vismagazine.

Met de voorgenomen aankoop gaan 52 medewerkers mee over. De activiteiten worden na overname vanuit de Eisma vestiging Doetinchem voortgezet. Daarnaast zullen er nieuwe medewerkers bij de vestiging in Leeuwarden worden aangetrokken.

Eisma Media Groep algemeen directeur Egbert van Hes: “Deze acquisitie is een zeer belangrijke versterking van de portfolio van onze vakinformatie uitgeverijen. De titels zijn sterke merken, gemaakt door bekwame medewerkers voor belangrijke doelgroepen! Bij realisatie van de voorgenomen overname wordt Eisma Media Groep een grote speler op de Nederlandse markt van vakinformatie en wordt er werkgelegenheid geboden aan circa 130 medewerkers en vele honderden freelancers.”