Eisma Media Groep koopt zestien titels van Reed Business

Reed Business heeft dinsdag 29 juni het verkoopcontract met Eisma Media Groep getekend. Reed Business verkoopt hiermee zestien titels met bijbehorende projecten. De 53 betrokken medewerkers gaan mee naar Eisma Media Groep.

Het gaat om:

 • Bouwwereld
 • Aannemer
 • Schildersvakkrant
 • Zzp-er in de bouw
 • Bouwproducten.nl
 • Installatie
 • Sanitair Design
 • Paardenkrant
 • Bit
 • Horses.nl
 • Hengstenboek
 • TTM
 • Bestelauto
 • Het Schaap
 • Piloot & Vliegtuig
 • Vismagazine

Eisma Media Groep algemeen directeur Egbert van Hes:

Deze acquisitie is een zeer belangrijke versterking van de portfolio van onze vakinformatie uitgeverijen. De titels zijn sterke merken, gemaakt door bekwame medewerkers voor belangrijke doelgroepen! Met deze overname wordt Eisma Media Groep een grote speler op de Nederlandse markt van vakinformatie en wordt er werkgelegenheid geboden aan circa 130 medewerkers en vele honderden freelancers.

Reed Business’ CEO Marianne van Leeuwen:

We zijn blij dat we in Eisma Media Groep een geschikte koper hebben gevonden voor onze titels. We zijn ervan overtuigd dat deze titels daar een goede toekomst zullen hebben. De titels die we behouden, hebben zowel in print als op het internet een uitermate sterke positie. We verwachten deze positie de komende jaren, met nog meer gerichte aandacht en focus, verder uit te kunnen bouwen.