Efficiënt communiceren met B2B Nederland

Specialist in B2B communicatie

De Eisma Media Groep is gespecialiseerd op het gebied van business to business communicatie in Nederland. De groep bevat 30 sterke merken en vakbladen die diverse B2B branches bedienen. Eisma Media Groep is in printuitgaven en op het web actief in de Bouw, Industrie, Mobiliteit, Agri/Food, Paarden, Beeld & Communicatie, (Detail)Handel en de (Voetbal)Sport. Uitgaven die gemaakt worden door vakmensen voor professionals in deze markten en doelgroepen. Met een totale oplage van ruim 200.000 exemplaren bereikt Eisma Media Groep een belangrijk deel van B2B Nederland en daarmee een half miljoen ondernemers.

Het portfolio bevat diverse marktleidende vakbladen en websites, die met hoog-waardige informatie hun doelgroepen bedienen. Daarmee biedt de Eisma Media Groep adverteerders uitgekiende platforms om te communiceren met voor hun van belangrijke (potentiele) klanten en-doelgroepen.

Efficiënt communiceren met B2B Nederland

De afdeling Portfolio Sales binnen de Eisma Media Groep is gespecialiseerd in het geven van advies op maat over de communicatie van generieke, niet-branche gebonden producten en diensten. Deze producten en diensten vragen namelijk om een communicatie-inzet op meerdere fronten. U krijgt dan ook één aanspreekpunt voor uw communicatiewensen binnen de gehele Eisma Media Groep. Op deze wijze communiceert u op een efficiënte en effectieve manier. U lift mee op de autoriteit van de afzonderlijke marktleidende vakbladen en profiteert van onze brede portfolio.