Eisma Mediagroep lanceert Zakenauto

In april 2011 lanceert Eisma Media Groep het vakblad Zakenauto, een vaktijdschrift over personenauto’s in het  zakelijk segment. Zakenauto biedt informatie over de aanschaf, leasing en exploitatie van de zakenauto en aanverwante producten.

Op redactioneel gebied komen onder meer aan bod: nieuws over de zakelijk gebruikte personenauto, vergelijkende tests, wagenparkbeheer, specifieke ICT oplossingen voor de zakelijke autogebruiker, de betere autoaccessoires, informatie op het gebied van lease, verzekering en fiscale aspecten van de zakenauto. Ook de meeste actuele trends op het gebied van CO2 reductie en ‘green mobility’ komen in Zakenauto aan de orde, inclusief elektrisch rijden.

Zakenauto  wordt als supplement bij een geselecteerd aantal vakbladen van Eisma Media Groep verspreid. Deze vakbladen hebben een effectief bereik in branches waarin veel zakelijk wordt gereden. Daarnaast krijgen wagenparkbeheerders en fleetowners Zakenauto op naam toegezonden. De oplage bedraagt 165.000 exemplaren.

De lezersdoelgroepen van Zakenauto zijn de directies en beslissers in het midden- en kleinbedrijf en in overige sectoren van het bedrijfsleven, non-profit organisaties en overheid, fleetowners en wagenparkbeheerders. Daarnaast zijn de meeste lezers van Zakenauto natuurlijk zelf ook zakelijke rijders.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *