Grootste merken van vakinformatie voor de schildersbranche onder één dak

Vakinformatie voor de schildersbranche is vanaf heden te vinden bij Eisma Bouwmedia. Met de twee grote merken “Eisma’s Schildersblad”en “SchildersVakkrant” bedient Eisma Bouwmedia nu een zeer groot deel van de schilders-, glas, onderhouds- en afbouwbranche.

Beide vakbladen zijn vanaf januari 2011 nog scherper gepositioneerd en gerestyled, waardoor er met beide merken naast elkaar een compleet beeld van de branche gegeven kan worden. Eisma’s Schildersblad richt zich als vakblad voor de beslissers van de totale onderhoudsmarkt op achtergrond, management en vaktechniek. De SchildersVakkrant verschijnt vanaf januari 2011 maar liefst tweewekelijks en is dé krant voor nieuws, actualiteit en tips uit de markt.

Specifiek voor de glasbranche geeft Eisma Bouwmedia ook nog het vakblad Glas in Beeld uit.

SchildersVakkrant
Eisma's Schildersblad