Eisma Media Groep sluit zich aan bij HOI

De Eisma Media Groep heeft besloten om vanaf het 1e kwartaal 2011 30 B2B titels aan te melden bij HOI, Instituut voor Media Auditing. Het betreffen printtitels van de volgende vier werkmaatschappijen:

  • Eisma Businessmedia
  • Eisma Bouwmedia
  • Eisma Industrialmedia
  • Eisma Trademedia

Uitgeefdirecteur Gerbert Tiecken: “Als prominente speler in diverse B2B markten is het HOI keurmerk (kwaliteitskeurmerk voor oplagecijfers) van belang ten behoeve van onze klanten op de advertentiemarkt. Met diverse specifieke titels biedt de Eisma Media Groep voor adverteerders en mediabureaus een uitstekend bereik in verschillende B2B branches en ook voor B2B Nederland totaal met proposities als Zakenauto, Bestelauto en Eisma Portfolio Sales. Het HOI keurmerk past uitstekend in onze strategie betreffende het belang van de duurzame relatie met onze klanten.”