Nieuwe site voor de schildersbranche

Vanaf nu kunt u als professional terecht op de gloednieuwe website www.SchildersVak.nl. Deze site biedt u nieuws, vakkennis en ondernemersinformatie uit de schildersbranche. De redacties van Eisma’s Schildersblad en SchildersVakkrant hebben hun krachten gebundeld op dit digitale platform, uw garantie voor kwaliteit.

De voor u bekende websites www.schildersblad.nl (verbonden aan Eisma’s Schildersblad) en de website www.schildersvakkrant.nl gaan over in www.SchildersVak.nl. Dit betekent voor u alle informatie op één lokatie:

  • Dagelijks schildersnieuws
  • Tools om uw werk te vergemakkelijken of te veraangenamen
  • Een branchegids met alle relevante adressen
  • Veelgelezen blogs over de schildersbranche
  • Een zeer gebruiksvriendelijke database van vaktechniek

 

Dé site voor de complete Schildersbranche

Wij hebben SchildersVak.nl gemaakt voor u, zodat u weet wat er speelt in uw vak en zodat u uw werk beter kunt doen. Wij wensen u veel inspiratie en informatie toe op SchildersVak.nl!