Metamorfose voor Architectuur.nl

De website van Architectuur.nl heeft een metamorfose ondergaan. Naast een nieuwe, frisse vormgeving beschikt de website nu ook over moderne tools. De meest in het oog springende nieuwigheden zijn ongetwijfeld de fotoplayer met zoomfunctie en Google maps integratie bij projecten op de site.

Wie nu op een foto of bouwtekening klikt, kan inzoomen op details. Dat is een echt winstpunt.  De gebruikers van Architectuur.nl zijn erg visueel ingesteld en aan die behoefte aan plaatjeskijken is met de nieuwe fotoplayer veel beter invulling gegeven.

Al met al krijgt de user een veel betere presentatie van wat hij met Architectuur.nl kan: zich oriënteren op de diverse mogelijkheden en zich laten inspireren door theorie en praktijk, ook van collega-architecten.

Met het Google Map kaartje kan de redactie nieuwe projecten op de kaart zetten. Zo ziet u in één oogopslag waar u het project kunt vinden en in welke omgeving en stedenbouwkundig stramien het project gerealiseerd wordt.

Reageren

Vanaf vandaag kan elke bezoeker reageren op een artikel op de website. Doel is kennisdelen, discussies op gang brengen of doodgewoon commentaar leveren op prestaties van anderen. Onze kennis delen kan ook nu rechtstreeks via social media als Twitter, LinkedIn, Facebook en Hyves. Kijk snel onderaan een nieuwsbericht en deel uw mening.

Spelregels

Als professionals onder elkaar gelden wel een paar spelregels. Als vakblad en website over architectuur in Nederland wil Architectuur.nl open en eerlijk de discussie voeren. Uw reactie wordt gewaardeerd als bijdrage in de discussie. We stellen valse namen, pseudoniemen, nicknames en onvolledige namen niet op prijs; wij verwachten wij dat u reageert onder uw eigen volledige naam.

De belangrijkste richtlijnen zijn dat we laster, intimidatie, beledigingen, discrimineren, persoonlijke aantijgingen en ongevraagde reclame niet accepteren. Een reactie wordt geplaatst onder verantwoordelijkheid van de bezoeker en geeft slechts de opvatting van hem of haar weer. Een reactie moet betrekking hebben op het bericht of daaraan gerelateerde reacties en mag geen privé-gegevens van derden of reclame-uiting bevatten.