Eisma Edumedia doet mee met het project ‘Het leren van de toekomst’ van Kennisnet

Het Ichthus college in Kampen gaat in de eerste drie weken van oktober lesgeven met behulp van de nieuwste technologie. Tijdens het experiment gaat een 2e jaars VMBO-klas ervaringen opdoen met de mogelijkheden van een leeromgeving waarin innovatieve technologische oplossingen optimaal worden benut. Kennisnet onderzoekt welke bijdragen ICT-toepassingen leveren aan de kwaliteit van het onderwijs. Kennisnet begeleidt dit en verzorgt de promotie voor de leveranciers van dit project (zoals Eisma Edumedia).

Het Ichtus College gaat in deze periode werken met de methode Engels van Eisma Edumedia, Library, in de digitale leeromgeving .

Op onderstaande site vind je meer informatie hierover:
https://www.hetlerenvandetoekomst.nl/