Products4Engineers is terug in print!

Eind november verschijnt de eerste editie van de vernieuwde printuitgave van Products4Engineers, de vertrouwde bron voor productnieuws. Technische specialisten en vakmensen die voor de uitvoering van hun dagelijkse werk regelmatig op zoek zijn naar nieuwe componenten, producten en machines vinden met Products4Engineers snel en gemakkelijk de juiste leveranciers voor hun product.

Products4Engineers biedt het grootste aanbod technische componenten, producten en machines in Nederland. Products4Engineers brengt engineers (die producten zoeken) met leveranciers van producten (de aanbieders) in contact. Naast de website en nieuwsbrief nu ook weer via print!

Products4Engineers kent twee doelgroepen. De belangrijkste doelgroep bestaat uit technische specialisten en vakmensen die voor de uitvoering van hun dagelijkse werkzaamheden regelmatig op zoek zijn naar nieuwe componenten, producten en machines. Dit zijn onder andere engineers, constructeurs, tekenaars, werktuigbouwkundigen, elektrotechnici, R&D medewerkers, werkvoorbereiders, productiemanagers, medewerkers van onderhoudsdiensten en technisch inkopers. Leveranciers vormen de tweede doelgroep.

Lees hier meer en meld u aan voor een gratis abonnement