Eisma Media Groep nr.1 in Kerstrapport Adformatie 2011

De Eisma Media Groep is in het jaarlijkse kerstrapport van Adformatie voor het jaar 2011 als nummer 1 gewaardeerd in de categorie Vakbladen; door adverteerders, door mediaplanners en overall. Triple 1 waardering door klanten en daarop is de Eisma Media Groep bijzonder trots!

Het onderzoek van Adformatie (uitgevoerd door Synovate) beoordeelt aanbieders van communicatie in diverse media categorieën zoals Dagbladen, Publieksbladen, Huis aan Huisbladen, TV, Radio, Internet, Beurzen & Tentoonstellingen en ook Vakbladen.

Als B2B uitgever in het kerstrapport scoort de Eisma Media Groep bijzonder goed en is met stip op de nummer 1 positie gewaardeerd als mediabedrijf voor professionals.

Een geweldige bekroning van de inspanningen, investeringen en ondernemerschap voor een succesvol 2011 en een prachtige uitdaging om er ook in 2012 samen met onze klanten, medewerkers, freelancers, leveranciers en andere relaties wederom een succes van te maken!

Tot de Eisma Media Groep, met vestigingen in Leeuwarden en Doetinchem, behoren de vakinformatie uitgeverijen Eisma Businessmedia, Eisma Horsesmedia, Eisma Bouwmedia, Eisma Industrialmedia, Eisma Trademedia en de educatieve uitgeverij Eisma Edumedia.

Bij de Eisma Media Groep werken circa 140 medewerkers en vele honderden freelancers.

3 reacties

  1. […] Eisma is uitgever van hoogwaardige informatie- en communicatieproducten en diensten (o.a. vaktijdschriften, websites, digitale nieuwsbrieven, events & awards en leermiddelen) in diverse business to business- en educatieve markten. Vanuit de vestigingen in Leeuwarden en Doetinchem zorgen 140 professionals voor kennis en communicatie mogelijkheden die leiden tot succesvolle resultaten van onze klanten (meer dan een half miljoen ondernemers en onderwijsinstellingen in Nederland). […]

  2. Beste ‘Eisma’ team,

    Van harte gefeliciteerd met deze magnifieke waardering!

    Met vriendelijke groeten,

    Sophia Bekkers
    BEO-BAND

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *