Marketingprijs voor Eisma Bouwmedia

De marketingafdeling van Eisma Bouwmedia heeft op de afgelopen installatie vakbeurs VSK in Utrecht een marketingaward in ontvangst mogen nemen.

In de aanloop van de beurs heeft Eisma, dat met de merken Installatie en Sanitair en Sanitair Design op de beurs stond, van alle standhouders het meeste aantal voorinschrijvingen per afgenomen vierkante meter gerealiseerd.

Hiermee scoorde de uitgever beter dan grote en gerenommeerde partijen in de markt zoals cv-ketelfabrikanten en groothandelaren. Niet alleen wist Eisma Bouwmedia een groot aantal mensen te verleiden tot beursbezoek, rond de beurs werd het nieuwsbrievenbestand van Installatie en Sanitair met bijna 40 procent vergroot.

Installatie en Sanitair is in 2011 door Bouwkennis uitgeroepen tot het meest gelezen en gewaardeerde vakblad in de w-installatiebranche. Tesamen met de ‘Triple 1-status’ van de uitgeverij geweldige opstekers in deze voor de bouw uitdagende periode.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *