Eisma Edumedia presenteert digitaal lesmateriaal op de Ipon

Op woensdag 28 en donderdag 29 maart is Eisma aanwezig op de Ipon. De Ipon is een  onderwijs- en ICT-evenement waar bezoekers zich laten informeren op het gebied van digitale leermiddelen, digibord tools, tablets in de klas, serious gaming, social media, cloud computing, schoolbeleid en mobieltjes, mediawijsheid en nog veel meer. De beurs wordt gehouden in de Jaarbeurs Utrecht.

Eisma zal hier de producten en diensten presenteren op het gebied van digitaal lesmateriaal in combinatie met gedrukt lesmateriaal. Eisma ontwikkelt zich meer en meer als uitgever van talenmethodes, voor zowel moderne talen als klassieke talen. Bij het aanbieden van lesmateriaal streeft Eisma naar de ideale mix tussen lesmateriaal op laptop, pc of tablet in combinatie met het digibord en lesboeken. In de ogen van de uitgeverij is er de komende jaren nog een duidelijke rol voor lesboeken, maar vooral in combinatie dus met digitaal lesmateriaal.


Peter Feenstra
zal op woensdag 28 maart een presentatie houden over de taalmethodes van Eisma in het Roze Theater van de Ipon. Maurits Ypma zal een presentatie houden over de visie en plannen van Eisma op het gebied van digitale ontwikkelingen.

U bent van harte welkom in stand E 050 (hal 8), aanmelden voor gratis toegang kan hier .

 

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *