Nieuw jasje voor EVMI en evmi.nl

Vakblad voor de levensmiddelenindustrie EVMI en website evmi.nl hebben een frisse, nieuwe uitstraling gekregen.  Eén van de veranderingen is het nieuwe logo, dat de toegankelijkheid van vakblad en vakwebsite moet illustreren. De letters EVMI staan voor Eisma Voedingsmiddelenindustrie. Nieuw is de E-paper, de elektronische versie van het magazine. Deze wordt tien keer per jaar bij het uitkomen van de papieren versie op de website gezet. Abonnees kunnen de E-paper gratis downloaden.

 

Sommige dingen blijven bij het oude. Zo is de herkenbare oranje kleur gehandhaafd. Ook het dagelijkse verse nieuws uit de voedingsmiddelenindustrie op evmi.nl blijft, net als de gratis elektronische nieuwsbrief, die twee keer per week verschijnt.

De veranderingen zijn niet alleen esthetisch. Op de site komt meer aandacht voor opinie in de vorm van het Foodplatform, een discussieplatform in samenwerking met het netwerk voor Food Experts NVVL. Naast bloggers komen er opiniepeilingen om de meningen in verschillende segmenten van de voedingsmiddelenindustrie in kaart te brengen.

www.evmi.nl

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *