Horses.nl in een nieuw jasje

Eisma Media Groep bv heeft haar grootste website www.horses.nl in een nieuw eigentijds jasje gestoken. Niet alleen de kleur is anders, ook de hele vormgeving en opbouw van de site. De nieuwe kleur is blauw. Het staat voor puur en zuiver, eerlijk en betrouwbaar. Ook ambitieus, onafhankelijk en volhardend komen naar voren. Stuk voor stuk termen die passen bij Horses.nl. De nieuwe slogan ‘Hippisch nieuws op wereldniveau’ sluit hier naadloos op aan. Dat is precies waar Horses.nl voor staat!

Maar de vernieuwing gaat verder dan een ‘likje verf’:  de vernieuwde site bedient de bezoeker op zijn wenken. Na het aanmaken van een account kan de bezoeker zijn eigen nieuwsvoorkeuren instellen. De bijbehorende items krijgen dan een prominente plaats op de gepersonaliseerde homepage. Daarnaast is de site gebouwd met de nieuwste technieken zodat hij ook meteen op tablets en smartphones goed te lezen is. Ook is de bedrijvengids volledig vernieuwd en hebben foto’s en video’s een prominente plek gekregen.

Voor adverteerders zijn er tal van mogelijkheden. De medium rectangle heeft een opvallende plaats binnen de site gekregen. Daarnaast zijn er mogelijkheden om gericht te adverteren bij bepaalde onderwerpen of dossiers.

Al met al is de website zowel voor de bezoeker als de adverteerder een stuk aantrekkelijker geworden. Meer informatie: www.horses.nl

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *