Logistiek Totaal relatiemiddag geslaagd

Op dinsdag 19 juni, iets meer dan twee maanden na de overname van de logistieke titels van Basta Publishers, presenteerde Eisma Industrialmedia met trots de jongste telg uit de Eisma-familie aan zo’n kleine 50 relaties.

In de inspirerende omgeving van het Koetshuis van Nyenrode Business Universiteit werd het eerste nummer van de titels Logistiek Totaal en Verpakking Totaal onder de Eisma-vlag gepresenteerd. Vers van de pers.

Uitgeefdirecteur Gerbert Tiecken en uitgever Henk Meinen lichtten kort de toegevoegde waarde toe van de titels voor Eisma Industrialmedia, waarna een afwisselend, leerzaam en vermakelijk programma werd ingezet. Uiteraard was er ook voldoende tijd om, onder het genot van een hapje en een drankje, in het zomerzonnetje bij te praten met relaties en nieuwe contacten te leggen.

Al met al een geslaagde middag en een fraaie start van een hopelijk nog mooiere toekomst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *