Nieuw boek Meesterlijk IJs!

Een waar juweeltje is dinsdagmiddag 3 juli gepresenteerd op het IJscentrum in Wageningen. Het boek Meesterlijk IJs! waar het team van Eisma Trademedia maandenlang aan heeft gewerkt, mag er zijn. In het boek vertellen SVH Meesterijsbereiders hun verhaal over de passie voor ambachtelijk ijs. SVH Meesterijsbereiders behoren tot de absolute top van Nederland.

Op initiatief van Luc Blok, eigenaar van Luciano’s IJssalon in Wassenaar, is het boek Meesterlijk IJs! ontwikkeld, waarin zeventien SVH Meesterijsbereiders over hun ijspassie vertellen. Elk van deze ijsspecialisten is aangesloten bij IJsTOP, de vereniging van SVH Meesterijsbereiders. Naast een persoonlijk profiel geeft iedere Meesterijsbereider een exclusief recept prijs, waarmee zowel de professionele ijsbereider als de betere thuiskok aan de slag kan. Van desserts tot ijstaarten!

Naast de inspirerende verhalen van Meesterijsbereiders staan er ook artikelen in over de diversiteit aan opleidingen in de ijsbranche, de geschiedenis van ijs in Nederland en het belang van hygiëne in de ijssector.

Het resultaat is een 236 pagina’s tellend, vierkant boek in een chique en kleurrijk jasje. Een boek waar de ijsbereiders van Nederland én Eisma als uitgever trots op mogen zijn! Het boek is te koop via shop.eisma.nl.

1 reactie

  1. Marion op zegt:

    Het boek “Meesterlijk IJs”, is een meesterlijke uitgave, met prachtige foto’s, leuke teksten en een geweldige opmaak! Kortom: voor iedereen is het een plezier om hierin te bladeren en het is goed te zien dat het boek met liefde en vakmanschap gemaakt is. Een must voor elke ijssalon!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *