Geslaagde dag “Vlieg mee met Bakkers in Bedrijf naar de IBA”

Zondag 16 september vlogen 50 bakkers met ons mee naar München om daar, op uitnodiging van Bakkers in bedrijf, de IBA te bezoeken.

Om 7.00 uur in de ochtend vertrok een gecharterde Fokker 50 vanaf Rotterdam Airport naar een mistig München. Op de beurs werden in de ochtend diverse sponsoren bezocht en in de middag kon iedereen zelf een rondje over de beurs maken. Aan het eind van de dag kon iedereen tijdens het typisch Duitse diner nog napraten over de opgedane inspiratie. Om 23.00 landden we weer op Rotterdam The Hague Airport en ging iedereen weer op huis aan. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd evenement. De eerste mailtjes zijn al binnen gekomen met het verzoek om herhaling!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *