Olympisch ‘goud’ voor Horses

Met drie zilveren en een bronzen medaille was de deelname van de Nederlandse equipe aan de hippische disciplines tijdens de Olympische Spelen al een groot succes. Hoewel de allerhoogste trede van het podium in het Londense Greenwich Park niet door Oranje werd beklommen, kreeg ’s werelds grootste sportevenement wat ons betreft toch een gouden randje. Alle records van Horses sneuvelden, en hoe!

Nederlandse ruiters in HHH

Na bijna driekwart jaar hard werken ging in juni de nieuwe website van Horse live. Met deze rustige overzichtelijke website kunnen we de bezoekers en adverteerders beter bedienen dan voorheen. Toch was het ook spannend. Hoe wordt de metamorfose ontvangen? Na het eerste kwartaal met de nieuwe website kunnen we tevreden zijn. Tijdens de Olympische Spelen werd het dagrecord tot drie keer toe verpletterd. Met nog drie maanden van 2012 te gaan zijn alle bezoekerscijfers van 2011 al verbroken.

Sinds enkele weken kunnen organisaties hun evenement tegen betaling toevoegen aan Horses, is een nieuwe fullbannerpositie in de website ingebouwd en staat een gloednieuwe productcarrousel live. Binnenkort volgt de implementatie van de nieuwe bedrijvengids en de fotobestelservice.

Al met al mooie resultaten, door een perfecte samenwerking tussen redactie, sales en marketing van Eisma Horsesmedia!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *