Bulk op Industriële Week

Tijdens de Industriële week, 2 t/m 5 oktober in de Jaarbeurs Utrecht, heeft vakblad Bulk zich op verschillende manieren succesvol gemanifesteerd.

Met verschillende acties konden zowel standhouders als bezoekers niet om Bulk heen. De Bulk stand  stond op de Industrial Processing. Op de Macropak en IAD (Industrial Automation & Drives) stonden promopoints voorzien van de vakbladen Bulk, Product 4 Engineers en Aandrijftechniek en Verpakking Totaal.

De beurs-bezoekers-actie bestond uit het beantwoorden van een eenvoudige vraag die betrekking had op twee glazen vaten gevuld met water waar verschillende mengers per vat  een aantal balletjes verspreiden. Totaal hebben 340 bezoekers antwoord gegeven op de vraag: Welk vat bevat de meeste balletjes? De winnaar krijgt een helikoptervlucht boven de haven van Rotterdam aangeboden.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *