Geslaagde uitreiking Sign+ Award

De Sign+ Award, een initiatief van Sign+ Magazine, werd vrijdag 5 oktober uitgereikt tijdens een passievol en feestelijk evenement in De Orangerie in Den Bosch. Ruim 150 gasten werden in een unieke en informele setting getrakteerd op een avond vol (de)sign, spanning en entertainment.

De passie voor het vak spetterde er vanaf. Niet alleen bij de 10 genomineerden met verrassende en creatieve projecten, maar ook bij de organisatie. Deze lag in handen van het team van Sign+ Magazine en werd mede mogelijk gemaakt dankzij drie sponsoren. Het team heeft goed gebruik gemaakt van de mogelijkheden van diverse partners in de branche. Zo was voor de aankleding gekozen voor speciaal ontworpen doeken op groot formaat (6 meter hoog) en de glazen awards zijn in opdracht vervaardigd. Aan alle details werd gedacht: van een persoonlijke ontvangst, een (h)eerlijk buffet tot een overweldigende act van Niek Boes en passende muzikale omlijsting. Dat dit ook door de gasten werd gewaardeerd, bleek wel uit de vele mensen die na afloop nog even ‘bleven netwerken’ en de positieve reacties na afloop.

Voor een sfeerimpressie van deze avond en een overzicht van de winnaars, zie: uitreiking Sign+ Award.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *