Aannemervak.nl live: alert, praktisch en inspirerend

Met Aannemervak.nl heeft Eisma Bouwmedia sinds donderdag 1 november een moderne, aansprekende website voor het uitvoerende bouwbedrijf.

Voor Aannemervak wilde Eisma eens iets anders; iets dat aannemers verleidt en aansluit op de moderne tijd. In de vorm van een blog staat Aannemervak.nl voor a. interactiviteit. b. speciaal geselecteerd nieuws en c. content voor en door aannemers.

Verschillende experts zullen als blogger op hun eigen gebied praktisch verslag doen van belevenissen, projecten, producten en meer. Uiteindelijk moet de website het podium worden voor de aannemer waarop hij/zij nieuws, reacties en verhalen uit de praktijk leest. De website moet inspireren tot ondernemerschap.

De lancering van Aannemervak.nl (en bijbehorende nieuwsbrief) is gevierd met – gebruikelijk in de aannemerij bij het bereiken van het hoogste punt – Pannenbier: met friet, frikadellen en kroketten. We zijn trots op deze nieuwe website, hiermee zijn alle producten van Eisma Bouwmedia multimediaal.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *