De Molenaar Award uitgereikt in België

De vijfde editie van de uitreiking van De Molenaar Award, een prijs die elke twee jaar wordt uitgereikt, vond dit jaar plaats in het Belgische Turnhout. Bemefa, de Belgische brancheorganisatie en mede-gastheer van het bijbehorende symposium ‘Naar de kern’, had een bijzondere locatie geselecteerd. De kerk van Het Paterspand bleek een perfecte ambiance voor de prijsuitreiking.

Het symposium met als thema ‘Naar de kern’ trok 120 belangstellenden naar Turnhout. Drie sprekers gingen ieder op eigen wijze in op het thema. Via het Hicks-deeltje, het universum en de aarde, terug naar waar het echt op draait: als persoon/bedrijf moet je je plek in de wereld innemen met een fijn penseel. Om dat te realiseren moet je zelf de verandering zijn. Dit is de visie van Patrick Vanden Avenne, voorzitter van de Europese diervoederfederatie en winnaar van De Molenaar Award 2012, zo bleek aan het eind van de middag.

Als initiatiefnemers van dit evenement, marketing, commercie en redactie van De Molenaar, kijken we terug op een zeer geslaagde dag. Met ons ook de bezoekers. “Geslaagd concept. Niets meer aan veranderen. Never change a winning team”, aldus een van de bezoekers.

Klik hier voor meer informatie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *