“Eisma Media Groep nr. 1 bij adverteerders”

De Eisma Media Groep is in het jaarlijkse kerstrapport van Adformatie voor het jaar 2012 als nummer 1 gewaardeerd in de categorie Vakbladen in de doelgroep “adverteerders”; een nummer 1 waardering door onze klanten en daarop is de Eisma Media Groep bijzonder trots!

Het onderzoek van Adformatie (uitgevoerd door Ipsos Synovate) beoordeelt aanbieders van communicatie in diverse media categorieën zoals Dagbladen, Publieksbladen, Huis aan Huisbladen, TV, Radio, Internet, Beurzen & Tentoonstellingen en ook Vakbladen.

Als B2B uitgever in het kerstrapport scoort de Eisma Media Groep erg goed en is evenals als in het jaar 2011 ook in 2012 op de nummer 1 positie gewaardeerd door adverteerders als mediabedrijf voor professionals.

Een geweldig mooie  bekroning van de inspanningen, investeringen en ondernemerschap in 2012 om onze klanten te ondersteunen in succesvol ondernemerschap.

Een prachtige basis om er ook in 2013 samen wederom een succes van te maken! 

Klik hier voor de PDF van de betreffende pagina’s in het kerstrapport 2012 van Adformatie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *