Nieuwe website Adverterenbijeisma.nl

Met trots lanceert de Eisma Media Groep vandaag een speciale website voor adverteerders relaties: Adverterenbijeisma.nl.

DAdverteren bij Eismae nieuwe website biedt (potentiële) adverteerders en mediabureaus relevante informatie op het gebied van business to business communicatie in het algemeen en de mogelijkheden van de Eisma Media Groep uitgaven voor succesvol communiceren met de diverse Business to Business doelgroepen in het  bijzonder.

Met Adverterenbijeisma.nl wil de Eisma Media Groep van nog meer betekenis zijn voor u als klant van ons bedrijf. De website bevat informatie en kennis op het gebied van communicatieplannen, doelgroepbepaling, communicatiedoelstellingen en (crossmediale) communicatiemethoden. Ook is de nodige informatie beschikbaar over print- en online communicatie uitingen compleet met voorbeelden en specificaties. Natuurlijk bevat de website alle merken van de Eisma Media Groep business units met de betreffende doelgroepen en tarieven, en ook gegevens van de betreffende accountmanagers als contactpersonen voor u als klant.

Elk kwartaal kunt u ook een e-mail service nieuwsbrief ontvangen met de meest actuele vernieuwingen van de website en relevante ontwikkelingen/informatie in business to business communicatie. Meld u hier aan voor deze nieuwsbrief.

We hopen met deze service u van dienst te zijn en zijn uiteraard graag bereid met de nodige nadere informatie en advies verder te kunnen ondersteunen in het succesvol realiseren van uw (communicatie) doelstellingen. Ga naar www.adverterenbijeisma.nl.

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *