Op de Bouwbeurs zet Eisma Bouwmedia u in de spotlights!

Stap letterlijk in de schijnwerpers en vertel ons op de Bouwbeurs, in de stand van Eisma Bouwmedia wat u inspireert en bezighoudt. Tijdens de Bouwbeurs vragen wij u naar wat u vindt van de ontwikkelingen in de bouwsector. Wat inspireert u, waar haalt u uw ideeën vandaan, wat baart u zorgen en waar ziet u kansen? Wij filmen tijdens de beursdagen dinsdag, woensdag en donderdag deze reacties, welke u tijdens en ook nog na de Bouwbeurs terug kunt zien op de websites van Eisma Bouwmedia: bouwwereld.nl, architectuur.nl, schildersvak.nl, installatie.nl, glasinbeeld.nl, technischgebouwbeheer.nl, aannemervak.nl.

Wij zien u graag op de Bouwbeurs, Jaarbeurs Utrecht, van 4 t/m 9 februari a.s. (Hal8, stand D28)

130122 Bouwbeurs logo Knipsel

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *