Prijzenrad op Vakbeurs Sign

Op de drukbezochte Vakbeurs Sign te Gorinchem heeft Sign+ Magazine haar 25-jarig jubileum samen met haar abonnees gevierd. Zo maakten abonnees kans op geweldige prijzen door een draai aan het unieke ‘Sign+ Prijzenrad’ te geven.  Deze blikvanger, bij wijze van uitdaging gemaakt door PilloPak BV van milieuvriendelijk en recyclebaar honingraat karton, zorgde voor veel sensatie en prijswinnaars.

130205 Foto prijzenrad

In totaal waren er maar liefst 87 passende prijzen te winnen, variërend van iPad beschermingsfolie tot carwrap trainingen en zelfs een reis naar Zwitserland. Alle prijzen zijn ter beschikking gesteld door diverse sponsoren uit de signbranche.

130205 25 Jaar Sign+ Magazine

Sign+ Magazine viert heel 2013 haar 25-jarig bestaan, met onder meer een speciale jubileumuitgave. Al 25 jaar biedt het blad professionele vakinformatie voor signmakers en zeefdrukkers in Nederland en België Daarnaast is de drukbezochte website Sign.NL het grootste online platform voor de signbanche met een uniek Vraag & Aanbod platform.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *