Veel winnaars op de IJSvak 2013

De IJSvak 2013 vond dit jaar op 4 februari plaats bij Bakeplus in Haaften. Het magazijn van dit bedrijf was zeer succesvol omgetoverd tot een mooie beursvloer waar de partners van het IJscentrum zich presenteerden aan het publiek.

De vakbeurs bood een podium aan de wedstrijd om de Gouden IJscreatie, de winnaars van de Gouden IJsspatel werden bekend gemaakt. De genomineerden voor de IJssalon van het jaar werden bekend gemaakt en ook werd de trofee voor de Vakman/vrouw van het jaar uitgereikt. In de stand van Vakblad IJS, recht naast het podium, was het dan ook een drukte van belang. De IJscreaties werden er gefotografeerd evenals alle winnaars aan het eind van de dag.

Verder was dit een mooie gelegenheid voor Jacqueline Wijbenga om zich, als nieuwe uitgever van het Food Cluster, te presenteren aan de contacten in de branche.

Ook de ansichtkaarten die werden uitgedeeld nadat mensen hun gegevens hadden ingevuld vonden gretig aftrek!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *