Bakkersvak 2013 geslaagd

Op 10 en 11 maart was er de Bakkersvak 2013 in Rosmalen.

Deze beurs, voor de tweede keer georganiseerd door Easyfairs, trok zo’n 4.300 bezoekers. Bijna twee keer zoveel als vorig jaar.

Bakkers in bedrijf was hoofd mediapartner. Voorafgaand aan de beurs was er, in overleg met Easyfairs, een goed mediaplan gemaakt voor maximale exposure.

Ook het Juridisch loket dat van start is gegaan in maart op de site van Bakkers in bedrijf werd vooraf in het blad, en op de beurs zelf, groots gepresenteerd. Op de stand waren 2 advocaten aanwezig van Veerman advocaten uit Volendam, de partner voor het Juridisch Loket, om de bezoekers van de beurs van juridische informatie te voorzien. Vanaf dat moment was ook het juridisch loket op de site geopend. Betalende abonnees kunnen daar inloggen met het abonneenummer en via de mail juridische vragen voorleggen aan Veerman advocaten.

130411 Bakkersvak 2013 1 130411 Bakkersvak 2013 2 130411 Bakkervak 2013 3

Bij de ingang van de beurs kregen de bezoekers een setje ansichtkaarten aangeboden van Bakkers in bedrijf. Deze vielen zo in de smaak dat sommige mensen er nog even voor langs de stand kwamen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *