Pf toont 30 jaar Nederlandse topfotografie op Naarden

Zoals wellicht bekend kwam in augustus 1983 het eerste nummer uit van Professionele Fotografie en dat wilden wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Een van de elementen waar wij als blad trots op zijn, is het portfolio op extra zwaar papier. Dat portfolio vormt al 30 jaar het hart van het magazine. Via die portfolio’s hebben inmiddels veel Nederlandse topfotografen hun werk gepresenteerd. De vorm van het portfolio hebben we daarom gekozen als vorm voor een expositie waarin we 30 jaar Nederlandse topfotografie laten zien.

Uit iedere jaargang van Pf hebben we één beeld van één fotograaf gekozen. Dat leverde vaak moeilijke keuzes op. In sommige jaren hadden we wel drie of vier fotografen die in een volledig overzicht niet zouden mogen ontbreken. Compleet is het dus niet. Maar een interessante staalkaart van 30 jaar Nederlandse fotografie is het wel, met werk op vrijwel ieder gebied: reclame, sport, portret, documentair, mode, autonoom, landschap.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lees hier het volledige bericht.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *