Logistiek Totaal start nieuwe website

Logistiek Totaal heeft naast een nieuw magazine nu ook een nieuwe website. De redactionele focus is voor het blad en de website onveranderd, maar beide bieden een meer bijdetijdse ‘look & feel’.

Achter de schermen heeft de website ook een betere en overzichtelijke navigatie meegekregen. De focus van de redactie ligt onveranderd op alle intern logistieke aspecten die zich binnen de vier muren van een magazijn en distributiecentrum afspelen. Daaronder vallen warehousing, intralogistiek, WMS en productielogistiek en alle mogelijke activiteiten op het dock en het bedrijfsterrein.
Kortom, alles wat tot de dagelijkse taken en verantwoordelijkheden behoort van operationeel logistiek managers.

Nieuwe website Logistiek Totaal in de lucht
De website wordt dagelijks door de redactie bijgewerkt en voorzien van het meest recente nieuws en productnieuws op uw vakgebied. In toenemende mate worden deze berichten ook van informatieve video’s voorzien.

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *