De VoetbalTrainer; kanshebber voor de LOF prijs 2015

De LOF Prijs voor Vakinformatie is dé kwaliteitsprijs voor vakinformatieve en professionele uitgeefmedia.

150116 lofprijs 2015

De LOF Prijs voor Vakinformatie is dé kwaliteitsprijs voor vakinformatieve en professionele uitgeefmedia. De prijs is een initiatief van de Stichting Lucas-Ooms Fonds en Media voor Vak en Wetenschap van het Nederlands Uitgeversverbond. De LOF Prijs voor Vakinformatie bestaat uit een geldbedrag van € 10.000,- De LOF Prijs voor Vakinformatie wordt toegekend door een deskundige vakjury.

Een deskundige jury met topmensen uit het vak komt tot haar oordeel op basis van relevantie van producten, diensten, activiteiten en prestaties voor de beoogde professionals. Het kan gaan om nieuwe initiatieven, maar ook om  de versteviging van een portfolio of de vergroting van een marktaandeel.

Volgende week donderdag wordt de LOF prijs winnaar bekend gemaakt in de Hermitage in Amsterdam. De VoetbalTrainer is een van de kanshebbers voor de prijs.

150121 logo VBT

 

Het is aan de kandidaten zelf om er ruchtbaarheid aan te geven. Mediafacts meldt in de e-mail nieuwsbrief en op de website de namen van enkele kandidaten; https://www.mediafacts.nl/nieuws/vier-overeenkomsten-tussen-kanshebbers-lof-prijs-voor-vakinformatie-2015/

Gerbert Tiecken
Uitgeef directeur

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *