De VoetbalTrainer; trots op deelname LOF prijs 2015

De VoetbalTrainer behoorde tot de 6 kanshebbers voor de LOF prijs 2015*. Op 29 januari werd de prijs toegekend aan Coachlink van uitgeverij boom/nelissen (kennisbank voor coaches voor overheid en bedrijfsleven en aldus geen directe concurrent in de sportmedia business). De VoetbalTrainer was een zeer serieuze kandidaat met de specifieke waardering voor de kennis van de markt en het multimediale pakket met een mix van informatie en kennis/educatie voor de doelgroep (top)voetbaltrainers. Ook de partnerships met de CBV (Coaches Betaald Voetbal) en de KNVB worden erkend als positieve factor. Het team van de VoetbalTrainer is trots op deze prestatie en bouwt voort op deze succesvolle koers voor de toekomst.

*De LOF Prijs voor Vakinformatie is dé kwaliteitsprijs voor vakinformatieve en professionele uitgeefmedia. De prijs is een initiatief van de Stichting Lucas-Ooms Fonds en Media voor Vak en Wetenschap van het Nederlands Uitgeversverbond. De LOF Prijs voor Vakinformatie bestaat uit een geldbedrag van € 10.000,- De LOF Prijs voor Vakinformatie wordt toegekend door een deskundige vakjury.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *