Eisma Media Groep lanceert eerste websites met Premium content, exclusief voor abonnees

Dit jaar zal Eisma Media Groep ten minste 6 van haar websites uitbreiden met een exclusief onderdeel alleen toegankelijk voor haar abonnees. Binnen dit exclusieve onderdeel voor abonnees, vindt de bezoeker achtergrondartikelen, door de redactie gemaakte video’s, dossiers en/of projectartikelen. Ook kan de bezoeker in dit afgeschermde gedeelte online het vakblad doorbladeren.

 

De eerste 2 Eisma websites,  voorzien van een speciaal onderdeel voor abonnees (Premium content) zijn inmiddels live; het betreft de website voor de voedingsmiddelenindustrie www.EVMI.nl  en de website voor de metaalsector www.MetaalMagazine.nl.

Bezoekers kunnen nog steeds bij EVMI en Metaal Magazine gratis terecht voor het laatste nieuws binnen hun vakgebied. We vullen de websites daarnaast aan voor professionals die op zoek zijn naar net dat stukje meer diepgang met het gemak en de snelheid van online. Voor beide merken zijn er dus nieuwe abonnementsvormen toegevoegd: EVMI Digitaal & Metaal Magazine Digitaal. Dit is het ideale abonnement voor websitebezoekers die wel meer diepgang en achtergronden zoeken, maar niet (meer) in de vorm van een gedrukt vakblad. Het persoonlijke online account kan de abonnee tegelijkertijd zowel op de computer als op tablet/mobiel gebruiken. Daarnaast zijn er ook Complete Abonnementen verkrijgbaar; deze zijn bedoeld voor de klant, die zich online verrijkt met vakinformatie, maar daarnaast ook gewoon zijn vakblad wenst te blijven ontvangen.

In de periode van de komende 3 maanden, zullen nog 4 andere websites van Eisma Media Groep uitgebreid met een Premium abonnementen gedeelte.

Bovenstaand initiatief past in de strategie van Eisma Media Groep om professionals te helpen beter te ondernemen en hen de informatie aan te bieden via een efficiënt en effectief kanaal.

Meer informatie over deze websites met Premium content, kunt u verkrijgen bij Rex Bierlaagh, adjunct-directeur/uitgever Eisma Media Groep, r.bierlaagh@eisma.nl.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *