HygiëneSpecial bij Food-bladen

De Hygiënespecial 2015 is verschenen.

In deze special aandacht voor verschillende invalshoeken van hygiëne in de voedselproductie, -verwerking en –verkoop. De HygiëneSpecial 2015 wordt in juni/juli verstuurd met de vakbladen EVMI, Bakkers in bedrijf, Vakblad IJs!, Vlees+, Vismagazine, Visspecial en De Molenaar.

01_cover.indd

De HygiëneSpecial is een initiatief van Eisma Businessmedia, actief in het uitgeven van vakbladen voor Feed & Agri en Food & Trade. De Hygiënespecial verscheen voor het eerst in 2014. Deze tweede editie staat boordevol artikelen, productnieuwtjes, praktische tips voor een betere hygiëne in de bedrijfsomgeving en ook talloze aansprekende voorbeelden van hoe het níet moet.

Geen abonnement op een van onze vakbladen en geïnteresseerd in deze specifieke uitgave? Stuur dan voor een proefexemplaar een mailtje naar Wilma Zijlstra: w.zijlstra@eisma.nl.

Voor vragen over de HygiëneSpecial 2015, toekomstige speciale uitgaven (VerpakkingsSpecial 2015) of de vakbladen van Eisma Businessmedia, kunt u zich richten tot Tom van der Meer (redactie, t.vandermeer@eisma.nl) of Mark Veenstra (verkoop, m.veenstra@eisma.nl).

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *