Eisma Media Groep officieel sponsor 2018

 

Eisma Media Groep is lid geworden van Club2018 en hierbij officieel sponsor van 2018.

 

Leeuwarden-Fryslan-Club2018

Eisma Media Groep is aangesloten bij de Club 2018 en mag zich hiermee Official Sponsor van 2018 noemen. Leeuwarden-Fryslân 2018 plaatst Leeuwarden en de provincie Fryslân een jaar lang in het middelpunt van de belangstelling.

Leeuwarden en Fryslân wonnen de internationale titel vooral omdat iedereen mee doet en het een feest voor en van de ‘mienskip’ is. ‘Iepen mienskip’ (open gemeenschap) is het hoofdthema; samenwerken aan projecten in alle steden en dorpen van Fryslân, maar ook met de rest van Nederland en Europa.

Jaarlijks worden één of meerdere steden uit verschillende landen gekozen voor Culturele Hoofdstad van Europa. Voor het jaar 2018 is Leeuwarden gekozen als Culturele Hoofdstad. Het doel hiervan is de rijkdom, de verscheidenheid en de gemeenschappelijke kenmerken van de Europese culturen tot hun recht te laten komen. Daarnaast leren de burgers van de Europese Unie elkaar ook beter kennen.

Meer informatie over 2018 en Club 2018 vindt u hier: www.2018.nl 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *