Wheels of Steel fietsevenement groot succes

Zondag 20 september jl. organiseerde Metaal Magazine in samenwerking met vijf partners de derde editie van Wheels of Steel, een fietsevenement voor relaties uit de metaalbranche.

Meer dan 160 mensen kwamen af op dit sportieve evenement. Naast een leuke uitdagende tocht op de mountainbike of de racefiets, gaf deze dag ook een uitstekende gelegenheid om onderling te netwerken. De respons van de deelnemers was meer dan positief.

150920 Wheels of Steel 2015 (38)

Elke deelnemer ontving voor de start een wielershirt voorzien van de logo’s van de organiserende bedrijven. Onder leiding van verschillende wedstrijdrijders werden de mountainbikers en wielrenners tijdens perfecte weersomstandigheden door de mooie bosrijke omgeving geloodst.

150920 Wheels of Steel 2015 (137) 150920 Wheels of Steel 2015 (121)

Na afloop van de rit werden de energievoorraden met een hapje en een drankje dubbel en dwars aangevuld en werd tevens een fiets verloot.

150920 Wheels of Steel 2015 (14)

Ook werd er tijdens dit evenement aan het goede doel gedacht. Wheels of Steel werkte dit jaar samen met de stichting Topsport for Life. Deze stichting zet zich in voor volwassenen met een terminale ziekte met als doel om een gezellige, sportieve en onvergetelijk dag te geven. Gedurende het fietsevenement werd een volgauto ingezet en konden enkele mensen met een ziekte het evenement van dichtbij meemaken.

Door alle positieve reacties en de grote opkomst staat de datum voor de volgende editie van Wheels of Steel al vast: 18 september 2016

Bekijk hier alle foto’s geschoten door Tessa Feron en Ard Lampers.

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *