Vakbladen.info neemt vakbladen Eisma Media Groep over

PERSBERICHT

Zwolle, 10 december 2015

VAKBLADEN.INFO NEEMT VAKBLADEN EISMA MEDIA GROEP OVER.

Vandaag heeft Vakbladen.info bv te Zwolle bekend gemaakt dat zij per 1 januari 2016 een aantal uitgeefactiviteiten van Eisma Media Groep bv te Leeuwarden en Doetinchem overneemt.

Het gaat om de volgende 6 print- en online uitgaven: Bakkers in bedrijf, vakblad voor professionals in de brood- en banketbakkersbranche, Vis Magazine & VIS Special, vakblad voor de visspecialist, Vakblad IJs!, vakblad voor ondernemers in de ambachtelijke ijssector, EVMI, vakblad voor managers in de voedingsmiddelenindustrie, PlattelandsPost, vakblad voor en door boeren en P|f, vakblad voor professionele fotografie.
Met de aankoop gaan 11 medewerkers en de groep freelancers mee over.

Vakbladen.info algemeen directeur Rik Stuivenberg: “Door deze acquisitie worden wij naast een exploitatieplatform voor de B2B uitgever, zelf weer uitgever. Nu kunnen we samen innoveren en werken aan nieuwe businessmodellen. Deze acquisitie is een persoonlijke wens om samen met onze partners (leveranciers) in coöperatie waarde toe te voegen aan onze ‘merken’. We zijn ervan overtuigd dat samenwerken een betere propositie maakt voor onze afnemers en adverteerders. Daar gaat het uiteindelijk om.”

Eisma Media Groep algemeen directeur Egbert van Hes: “Wij zijn ingenomen dat we in Vakbladen.info een geschikte koper hebben gevonden voor deze titels. We zijn ervan overtuigd dat de titels en medewerkers daar een goede toekomst hebben en wensen de nieuwe uitgever met alle betrokkenen veel succes met de voortzetting en uitbouw van deze uitgaven.”

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *