Eisma Media Groep zet in op voortzetting merken Eisma Industrialmedia

Eisma Media Groep werkt momenteel in samenspraak met de curator aan een voortzetting van de merken Metaal Magazine, AT (Aandrijftechniek), Bulk, Recycling Magazine Benelux, TTM.nl, Bestelauto, Zakenauto, Logistiek Totaal en P4E (Products4Engineers).

Deze uitgaven werden geëxploiteerd door EIM bv (Eisma Industrialmedia). Deze exploitatie-vennootschap van de Eisma Media Groep is gefailleerd. De eigendomsrechten van de merken behoren niet tot het faillissement. Er wordt dan ook gewerkt aan een voortzetting van de merken en publicaties in zowel print als online.

Andere werkmaatschappijen van de Eisma Media Groep behoren niet tot het faillissement.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *