Doorstart Eisma Industrialmedia (EIM BV)

PERSBERICHT

Leeuwarden, 25 januari 2016

DOORSTART EISMA INDUSTRIALMEDIA (EIM BV)

Eisma Media Groep en de curator maken vandaag bekend dat er een doorstart in afgeslankte vorm plaatsvindt door EIM BV ofwel Eisma Industrialmedia BV. Van de oorspronkelijke 23 banen blijft bijna de helft behouden.

Algemeen directeur Egbert van Hes van Eisma Media Groep is verheugd, dat curator en Bank hiermee hebben kunnen instemmen.  Markt leidende titels als Metaal Magazine, Aandrijftechniek, Recycling Magazine Benelux, Bulk, TTM.nl, Bestelauto en Logistiek Totaal kunnen hun klanten blijven bedienen met kwalitatieve kennis die er toe doet.

Tot de Eisma Media Groep met vestigingen in Leeuwarden en Doetinchem, behoren de vakinformatie uitgeverijen Eisma Businessmedia, Eisma Horsesmedia, Eisma Bouwmedia, Eisma Industriemedia en de educatieve uitgeverij Eisma Edumedia. Bij de Eisma Media Groep werken circa 100 medewerkers en vele honderden freelancers.

Niet voor publicatie/voor de pers:

Nadere informatie verkrijgbaar bij: Egbert van Hes, algemeen directeur Eisma Media Groep, 088-2944800, e-mail: e.vanhes@eisma.nl.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *