Nu ook clubversie van de Trainingsplanner

video-trainingslanner

Medio februari heeft De VoetbalTrainer het nieuwe online product de TrainingsPlanner gelanceerd. Die tool is specifiek gericht op individuele voetbaltrainers. Nu ook beschikbaar; een speciale versie voor voetbalclubs. Die kunnen als club gebruik maken van een nieuwe functionaliteit, waarbij een centrale coördinator van de club (veelal een technisch manager/coördinator of jeugd coördinator) de trainers van de diverse teams van de club complete trainingen en trainingsschema’s beschikbaar kan stellen. Compleet met leerlijnen voor het gehele seizoen. Clubs kunnen voor hun teams, mede gebaseerd op de grootte van de club, een abonnementspakket afnemen.

Het online trainingssysteem is toepasbaar voor alle niveaus (top- en amateurvoetbal) en leeftijdscategorieën (senioren en jeugd). Meer dan 800 trainingsvormen en 500 trainingen (ondersteund met video’s) zijn opgenomen in de tool.
Sinds midden februari dit jaar zijn er 371 trainers op de individuele versie geabonneerd, waarvan ca. 30% nog geen abonnee was van het blad.
Een uniek product voor voetbaltrainers en clubs door de bijzondere gebruiksvriendelijke en praktische functionaliteit; enerzijds een compleet trainingsschema genereren voor een geheel voetbalseizoen; en anderzijds ook specifiek trainingen samenstellen. De trainingsschema’s bevatten leerlijnen volgens de visie van de VoetbalTrainer.

Hieronder een aantal schermafbeeldingen van de TrainingsPlanner Clubversie:

leerlijndetail leerlijnen teams
gebruikers details

Gerbert Tiecken
Uitgeef directeur

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *