Vacature accountmanager binnen-/buitendienst

Ben jij die veelzijdige teamspeler die graag energie steekt in het opbouwen en onderhouden van relaties op met (potentiële) klanten? Analyseer jij de communicatiebehoefte van de klant en weet je die om te zetten naar een (multimediaal) communicatieplan? En zie jij de toegevoegde waarde van een nauwe samenwerking met de verschillende redacties en marketingafdeling? Dan is de functie

Accountmanager binnen-/buitendienst (24-36 uur)

bij Eisma Horsesmedia bv wellicht iets voor jou! Eisma Horsesmedia is uitgever van print- en online informatie in de hippische sector via de merken Bit, Dressuur en De Paardenkrant/Horses.nl. Op onze locatie in Doetinchem hebben wij  jou het volgende te bieden:

  • Een afwisselende baan in een enthousiast salesteam.
  • Volop ruimte voor eigen inbreng en initiatieven.
  • Marktconform salaris met (in eerste instantie) een tijdelijke aanstelling.
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met het niveau van de functie (CAO voor het Uitgeverijbedrijf)

Hoe ziet een dag op onze sales-afdeling eruit?
Na een eerste kop koffie en een praatje met de aanwezige collega’s (meestal over paarden…) richt je je op je klantenpakket. Je pakt de telefoon om een klant te vragen naar de opening van hun nieuwe winkel, krijgt van marketing de meest recente digitale data die je verwerkt in je verkooppakket en neemt even contact op met een klant omdat je benieuwd zijn of ze akkoord geven op jouw communicatievoorstel. Dit gaat je allemaal makkelijk af, want je grijpt even makkelijk de telefoon als dat je een mailtje tikt, ook al is dit in het Engels of Duits. Als er eenmaal een samenwerking tot stand gekomen is met de klant, probeer je deze zo goed mogelijk te begeleiden en adviseren gedurende het communicatietraject. Natuurlijk verlies je na afloop van de campagne je klant niet uit het oog. Je zoekt je collega’s op voor overleg, draait mee in een projectteam voor een speciale uitgave en – als alles lekker loopt – bezoek je de klant om het contact nog wat verder aan te halen.

Lijkt jou deze baan op het lijf geschreven?
Stuur dan zo spoedig mogelijk doch uiterlijk vóór 10 juli 2017 jouw motivatie naar Astrid van Amerongen, HR functionaris: a.vanamerongen@eisma.nl

Voor vragen of nadere informatie kun je bellen met Dorien van Dijk: tijdens kantooruren bereikbaar op 088-29 44 701 of 06- 218 386 42

 

Eisma Horsesmedia bv is onderdeel van de Eisma Media Groep, een groeiende organisatie in B2B vakinformatie. Vanuit de vestigingen in Doetinchem en Leeuwarden zorgen 100 professionals en honderden freelancers voor kennis en communicatie mogelijkheden die leiden tot succesvolle resultaten van onze klanten (meer dan een half miljoen ondernemers en onderwijsinstellingen in Nederland en België). Ondernemerschap, open communicatie en vakmanschap zitten in de genen van onze betrokken medewerkers om resultaatgericht zaken te doen en zo inhoud te geven aan de Eisma Media Groep slogan: “Onze kennis, uw succes!”

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *