Wat doet Eisma Media Groep met mijn gegevens?

Jij hebt ons jouw persoonsgegevens gestuurd om te kunnen solliciteren. Deze gegevens bewaren we tijdens het sollicitatieproces. Ze zijn alleen toegankelijk voor de direct betrokkenen bij jouw sollicitatie. Na afsluiting van de sollicitatieprocedure worden je gegevens na uiterlijk 4 weken weer verwijderd uit ons systeem. We bewaren je gegevens alleen langer als je zelf aangeeft dat je dit wilt.

Eisma Media Groep hecht veel waarde aan het beschermen van de privacy van de persoonlijke en herkenbare gegevens die je aan ons verstrekt en we houden ons aan de wet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Lees hierover meer in onze privacy verklaring.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *