Vacature Bureau-/webredacteur

Eisma Industriemedia bv is onderdeel van de Eisma Media Groep. Voor Warehouse Totaal en Warehousetotaal.nl, vaktitels voor ondernemers en managers in de interne logistiek, zijn we op zoek naar een:

Bureau-/webredacteur, m/v (36 uur/week) 

Standplaats: Doetinchem

Wat houdt de functie in?
In een klein team geef je vorm en inhoud aan journalistieke vakinformatie die op authentieke, creatieve en multimediale wijze aan de doelgroep gepresenteerd wordt. Dit betekent dat je niet alleen goed kunt denken in tekst en beeld, maar ook de ogen en oren vormt voor de doelgroep. Onze merken liggen dicht bij de dagelijkse praktijk.

  • Je selecteert nieuwsonderwerpen en bewerkt persberichten. Je schrijft pakkende business en product verhalen voor het magazine, de website en de wekelijkse nieuwsbrieven.
  • Je redigeert redactionele artikelen van freelancers.
  • Je zorgt dat je teksten voor de website goed gevonden wordt door de zoekmachines.
  • Je vormt een schakel tussen productie en vormgeving en je bewaakt de planning en inhoudelijke kwaliteit.

Wie zoeken we?
Jij bent nieuwsgierig en beschikt over een MBO / HBO-werk- en denkniveau met perfecte beheersing van de Nederlandse taal. Je bent in staat zelf content te produceren en teksten van anderen te beoordelen en te bewerken. Een vlotte pen is hierbij onontbeerlijk.
Je bent sterk in tekst en online, en je vindt het ook leuk om een vlog te maken. Video wordt steeds belangrijker voor de doelgroep. Je kan goed omgaan met social media.
Niet onbelangrijk: we willen met je kunnen lachen, maar je moet ook tegen een stootje kunnen.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een fulltime functie (36 uur) tegen een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de Cao voor het Uitgeverijbedrijf.
  • De functie is in eerste instantie voor 12 maanden. Bij goed functioneren is verlenging van het contract zeker bespreekbaar.
  • Een bijzonder prettige werksfeer in een klein team, waar zelfstandigheid, initiatief en ondernemerschap gewaardeerd en gestimuleerd wordt.
  • Meegroeien in een vooruitstrevende uitgeverij in de vaktijdschriftjournalistiek.

Ons profiel
De Eisma Media Groep is uitgever van hoogwaardige informatie en communicatieproducten en -diensten (o.a. vaktijdschriften, websites en e-mail nieuwsbrieven, events/awards en leermiddelen) in diverse business to business- en educatieve markten. Vanuit de vestigingen in Leeuwarden en Doetinchem zorgen 100 professionals en honderden freelancers voor kennis en communicatie mogelijkheden die leiden tot succesvolle resultaten van onze klanten. Eisma Industriemedia is een dochterbedrijf van deze groep. Naast klassieke journalistieke producties groeit het bedrijf ook sterk op het gebied van Content Marketing.

Interesse in deze functie?
Geprikkeld door deze beschrijving? Denk je dat wij kunnen voldoen aan jouw ambities?

Stuur dan je sollicitatie met CV vóór 15 december 2018 naar Astrid van Amerongen, HR functionaris, a.vanamerongen@eisma.nl.

Indien je naar aanleiding van deze functie nog vragen hebt, neem dan contact op met Martijn Reintjes, Hoofdredacteur Warehouse Totaal. Telefoon: (06) 244 160 90.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *