A little BIT of change

Het populaire paardenmagazine Bit is in 2019 duurzamer, dikker en nog leuker! Bij elke editie zit een informatieve minigids, toegespitst op een actueel thema. Daarnaast is iedere uitgave verrijkt met speciale fotovellen, die eenvoudig uitneembaar zijn.

Bit is voor vrouwen die van paarden houden. Paard, passie en plezier staan centraal op het platform Bit dat naast een veelgelezen magazine vooral ook een levendig online platform omvat, waarop waardevolle informatie verzameld, gedeeld en bediscussieerd wordt. Vier keer per jaar organiseert Bit special events, waarin samen sporten, informatie delen, plezier maken, leren, en paardenwelzijn voorop staan.

Bit magazine is vanaf nu een maatje kleiner, overzichtelijker en makkelijker mee te nemen. Echter, een dikkere en mooiere Bit maken, zonder te letten op duurzaamheid, voelde voor ons niet goed. Daarom laten we nu zowel Bit als de minigids op houtvrij offset papier drukken. Een mooie investering in de toekomst!

Ben je benieuwd naar de making of van de vernieuwde Bit? Check dan deze link.

Veel paardenplezier gewenst met Bit!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *