Vacature auteurs

Voor de nieuw te ontwikkelen methodes Library en
Station voor havo/vwo zoeken we

enthousiaste auteurs  (m/v)

Library en Station zijn succesvolle methodes van uitgeverij Eisma Edumedia voor respectievelijk Engels en Nederlands voor het vmbo. We ontwikkelen eigentijds lesmateriaal dat zowel in folio als digitaal gebruikt kan worden.

Op dit moment zijn we bezig de voorbereidingen te treffen voor de editie voor havo/vwo onderbouw. Voor deze editie van Station en Library zoeken we auteurs die goed weten wat er in de verschillende jaarlagen in de onderbouw van havo/vwo aan de orde komt.

U geeft zelf les in de onderbouw havo/vwo (of hebt recentelijk aan deze doelgroep lesgegeven).

Algemene informatie over het auteursschap
Hoeveel tijd kost het?
Om een goede bijdrage te kunnen leveren binnen het auteursteam moet u als auteur 6 tot 8 uur per week aan de methode kunnen besteden. Uit de praktijk blijkt dat minder uren weinig zinvol is. Schrijven is een creatief proces, waar een redelijke mate van continuïteit voor vereist is.

Hoe wordt er gewerkt?
Als auteur en als eindredacteur werkt u veel zelfstandig op basis van afspraken die met de projectleider worden gemaakt. Samen met de projectleider houdt u de voortgang van het schrijfproces in de gaten.

Regelmatig worden er auteursvergaderingen gehouden. Per vergadering wordt bekeken of deelname zinvol is. U ontvangt een reiskostenvergoeding en u kunt altijd een hapje mee eten. Daarnaast wordt er via de e-mail en telefonisch contact onderhouden.

Wat zijn de verdiensten?
Eisma Edumedia werkt op royaltybasis. Dat betekent dat u een bepaald afgesproken percentage ontvangt over elk verkocht boek. Een boek blijft meerdere jaren in roulatie. Dat betekent dat de verdiensten ook over meerdere jaren zijn gespreid. U ontvangt voorschotten op uw royalty zodat u ook tijdens het schrijven al inkomsten heeft. U werkt met meerdere mensen aan de methode. Het honorarium wordt op basis van ieders bijdrage verdeeld.

Reacties.
Stuur uw reactie met CV naar:
Eisma Edumedia bv, t.a.v. mw. Michèle-Anne Droste:
m.droste@eisma.nl

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *