Coaches Betaald Voetbal en De VoetbalTrainer verlengen samenwerking voor drie jaar

Tijdens het goedbezochte Nederlands Trainerscongres 2019 in Zwolle, tekenden Mario Captein namens Coaches Betaald Voetbal (CBV) en Peter Feenstra namens De Voetbaltrainer de overeenkomst waarmee beide partijen afspraken om ook de komende drie jaar samen te werken.

Links Peter Feenstra (De VoetbalTrainer), rechts Mario Captein (CBV)

Belangrijke onderdelen van deze samenwerking zijn, naast het collectieve abonnement op de Voetbaltrainer voor CBV-leden, het positief uitdragen van elkaars activiteiten en de uitreiking van Rinus Michels Awards tijdens het Nederlands Trainerscongres.

Zowel Mario Captein (directeur CBV), als Peter Feenstra (uitgever van de Voetbaltrainer) zijn verheugd met deze gecontinueerde samenwerking.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *