Succesvolle lezersreis Het Schaap

De tweejaarlijkse lezersreis van Het Schaap (7 t/m 11 juli 2019) is een groot succes geweest. Prima weer, uitstekende sfeer, mooie bedrijfsbezoeken en een heerlijke dag op zo’n typisch Britse enorme plattelandsshow. De 48 deelnemers gaven na afloop de reis een negen als rapportcijfer.

Deze reis is erg populair: binnen twee weken volgeboekt en mensen op de wachtlijst. Reisleiders waren Felix Berentsen en Jacques Engelen, respectievelijk senior accountmanager en adjunct-hoofdredacteur van vakblad Het Schaap. Ze merkten beiden dat zo’n reis mensen aan Het Schaap bindt. Daarom organiseert Het Schaap deze reis.

Zie de foto’s hieronder. Ze zijn gemaakt tijdens het bezoek aan Skipton Auction (een markt waar in een uur tijd 2.000 slachtrijpe lammeren worden verhandeld), de Great Yorkshire Show (130.000 bezoekers in drie dagen), twee schapenbedrijven en de prachtige stad York.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *