Nieuw: WerkenBijEisma.nl

Op deze site, feitelijk een onderdeel van onze corporate site eismamediagroep.nl, presenteert de Eisma Media Groep zich als werkgever. We laten zien wat wij binnen ons bedrijf belangrijk vinden, hoe we georganiseerd zijn, en welk soort functies er binnen ons bedrijf zijn. Dit doen we aan de hand van verschillende contentformats. Zo zie je naast korte artikelen ook video’s, een infographic en een Meest Gestelde Vragen onderdeel. Ook hebben we vanaf nu een tool voor open sollicitaties.

Doelgroep voor deze website Deze site is bedoeld voor professionals die zich oriënteren op een nieuwe baan binnen de Eisma Media Groep.

Naast deze doelgroep, zien we ook HR-afdelingen van onze lezers en adverteerders als doelgroep. Door hen te attenderen op deze website, kan Eisma ook hen overtuigen dat we voor deze bedrijven een contentpartner kunnen zijn en wij hen kunnen helpen zich te profileren als aantrekkelijke werkgever.

Neem hier een kijkje op de site WerkenBijEisma.nl

Over Inge van Ditshuizen

Inge van Ditshuizen is manager van Eisma Content Marketing.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *